Jyvaskyla Music and Arts Centre

prijsvraaginzending i.s.m. Mika Lundberg

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het ontwerp Jyvaskyla Music and Arts Centre is een inzending voor een gebouw van het stedelijk Art Museum en concertgebouw  voor de Jyväskylä Sinfonia. Onze inzending behaalde de eerste runner-up-status samen met eenendertig andere voorstellen uit 359 internationale deelnemers. Jyvaskyla is een provinciale stad van Finland en is bekend als de ‘Stad van de Scholen’ en is ook bekend om zijn vele gebouwen ontworpen door Alvar Aalto. De wedstrijd-site is gelegen in de hoek van het Kerk park en grenst aan twee gebouwen van Alvar Aalto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s