BINCKHORST BUITEN

Binckhorst Buiten betreft een project dat de buitenruimte van de Binckhorst in Den Haag verkent voor het realiseren van plaatsen waar lichamelijke activiteiten kunnen plaats vinden. Met name denk hierbij aan sportieve activiteiten. Voor de plaatsen wordt de Griekse Tempel als inspiratiebron gebruikt om te komen tot een typologische verwantschap tussen de plaatsen.  De plaatsen zouden in het ideale geval met een route worden verbonden die als wandelaar of hardloper kan worden begaan.  E.e.a is in ontwikkeling.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s