NIEUWE VLOER DEN HAAG

De oude vloer was in slechte staat. De balkkoppen waren vermolmd en de vloer was na ruim 100 jaar op het zand gezakt. Er is om meerdere redenen gekozen voor een nieuwe houten vloer van Douglas hout. De balken zijn op de fundering  geplaatst en los gehouden van de muur waardoor de balkkoppen langer meegaan.  Er zijn ventilatiekanalen gemaakt en roosters geplaatst. De cv-leidingen worden vervangen en nieuwe elektriciteitsdraden aangelegd. Er worden twee nieuwe radiatoren geplaatst.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s