GERED HEKWERK DEN HAAG

Het hekwerk is omstreeks 1900 gesmeed en geplaatst. Het werd in 2018 verwijderd van de oorspronkelijke plaats en bruut in stukken gezaagd. Het hek verkeerde gezien de slechte staat van onderhoud in opmerkelijk goede conditie. Het is grondig gereinigd en geschilderd en geplaatst op de eerder verhoogde tuinmuur. Een tekening zal aan het bouwdossier worden toegevoegd voor latere generaties die vakwerk kunnen waarderen. Mogelijk zal in de toekomst het hekwerk weer in oude luister op zijn oude prominente plek kunnen terugkeren. Tot die tijd zal de huidige eigenaar het koesteren en van de verrijking van het uitzicht kunnen genieten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s