DEUR MET BIJROL

Na grondig geschuurd te zijn werd de voordeur twee keer in de grondverf gezet, daarna afgelakt met hoogglanslak. Het deurrooster werd eerst grondig geschuurd en daarna in grondcoating gezet, vervolgens ook afgelakt.  De deur werd klemvrij gemaakt en de deurknoppen gepolijst. De lokatiecrew van de film over A.Plesman en A.Fokker keurde de deur goed. (https://www.avrotros.nl/ontspanning/item/daan-schuurmans-en-fedja-van-huet-in-nieuwe-dramaserie-vliegende-hollanders/)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s