HOOIBERG II

De oorspronkelijke hooiberg was verstelbaar en aanpasbaar in hoogte. In de loop van de tijd kreeg het onderstuk van de hooiberg een permanent karakter. In het ontwerp dat nu gerealiseerd wordt is de hooiberg gefixeerd in een bepaalde hoogte om ruimte te maken voor de paardenstallen op het maaiveld. Boven de paardenstallen is ruimte voor hooiopslag. Zoals het hoort!

Ontwerp hooiberg door Daniël Micke

Deze diashow vereist JavaScript.

The original haystack was adjustable and height adjustable. Over time, the haystack’s base became permanent. In the design that is now being realized, the haystack is fixed in a certain height to make room for the horse stables at ground level. Above the horse stables there is room for hay storage. As it should!

Haystack design by Daniël Micke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s